Pistolen

Bekijk hieronder ons assortiment aan Airsoft Pistolen.

airsoft airsoft-nederland bb gun bb gun kopen

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

84 per pagina

Artikelen 1 tot 84 van 129 in totaal

 1. 1
 2. 2
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

84 per pagina

Artikelen 1 tot 84 van 129 in totaal

 1. 1
 2. 2


Glock 17 een populair vuurwapen waar airsoft replica's van worden gemaakt.


Airsoft pistool kopen?

Een Airsoft pistool van goede kwaliteit koop je bij de online airsoft webshop shogun.nl. Je kunt ook langskomen bij onze airsoft winkel in wormerveer de grootste airsoft winkel in Noord Holland. Wat is een airsoft pistool eigenlijk? Airsoft pistolen zijn vergelijkbaar met de balletjes pistolen of BB guns van vroeger. Tegenwoordig zijn Airsoft replica's echter van een hogere kwaliteit en hebben ook airsoft pistolen een goede performance dankzij goed ontwikkelde 'blow back' systemen. Dit imiteerd de terugslag van een airsoft replica door de slede van een airsoft pistool heen en weer te laten gaan tijdens het schieten. Dit maakt dat airsoft pistolen een stuk realistischer zijn dan de vroegere BB guns en balletjes pistolen. 

Co2 Airsoft pistool versus GBB Gas Blow Back Airsoft Pistool

Een Airsoft pistool werkend op Co2 patronen of juist op Green Gas? Bij onze shogun winkel kun je de beste en goedkoopste GBB en Co2 guns kopen. Waarom een Co2 BB gun? Een Co2 patroon is een kleine capsule waar Co2 gas in zit. Wanneer je deze Co2 capsule in een Co2 magazijn bevestigd wordt de zegel van het patroon doorgeprikt waardoor het Co2 gas wordt vrijgelaten. Co2 Airsoft pistolen zijn over het algemeen sterker omdat de terugslag die wordt geproduceerd door Co2 gas heviger is. Dit maakt dat bij Co2 Airsoft pistolen de slede vaak van een sterker materiaal gemaakt is dan bij GBB airsoft pistolen. Daarnaast zal een Airsoft pistool met een Co2 patroon iets constanter schieten dan een GBB pistool. Het Co2 patroon kan beter om gaan met het afkoelen van het patroon waardoor de gasdruk het zelfde blijft. 

Wat zijn de verschillen tussen Co2 en GBB airsoft pistolen?

De manier waarop je een Co2 magazijn laad is verschillend ten opzichte van de manier waarop je een GBB magazijn laad. Daarnaast verschillen Co2 en GBB airsoft pistolen ook in hun performance. Bij een Co2 patroon heb je een inbus sleutel nodig om het patroon te vervangen. Bij een GBB magazijn voor een airsoft pistool maak je gebruik van zogenaamd Green Gas, dit komt in de vorm van een fles die je kunt gebruiken om het het magazijn via het vulventiel te vullen. Het voordeel van een GBB magazijn is dat je geen inbus sleutel bij je hoeft te dragen. Een Co2 pistool schijnt over het algemeen een iets betere performance te hebben dan de meeste GBB pistolen. Dit heeft te maken met de manier waarop Co2 uit het patroon wordt afgegeven en de manier waarop een Co2 haar druk behoud onder verschillende temperatuursomstandigheden. Als beginnende Airsofter is het belangrijk rekening te houden met de verschillende soorten gas die je kunt gebruiken wanneer je een Airsoft pistool koopt.

De beste airsoft merken

Een goed airsoft pistool kopen? Kies dan uit een van de beste airsoft merken die wij in onze airsoft winkel online te koop aanbieden. Bekende airsoft merken als; Tokyo Marui, G&G, ASG, Umarex, Heckler & Koch, Classic Army, WE en Krytac kunt u bij ons kopen. Daarnaast hebben wij verschillende airsoft pistool modellen zoals: Glock, Beretta, M1911A1, Colt, Smith & Wesson, Sig Sauer, CZ en Hekler & Koch. Je kunt deze airsoft merken en meer vinden in onze online airsoft shop.

Een airsoft GBB pistool ombouwen naar HPA? Wat is een Hi-Capa? Hoe snel schiet de Glock 18C full auto? Wat is het voordeel van een GBB pistool? Is het gebruik van een GBB gun bij CQB handig? Met al je vragen over het spelen van skrims kun je terecht bij onze FAQ! Je kunt hier ook lezen over de regels van airsoft.

Airsoft pistool upgraden?

Wil je upgraden naar HPA? Of wil je een betere barrel zoals een Jet barrel of Madbull barrel in je side arm plaatsen? Hoe haal ik mijn airsoft pistool uit elkaar? Hoe haal ik mijn Glock uit elkaar? Hoe haal ik mijn 1911 uit elkaar? In dit FAQ geven we antwoord op al je Airsoft vragen!

Hi-Capa Airsoft pistool?

Hi-Capa staat voor een replica met een hoge capaciteit. Dat wil zeggen een grote munitie inhoud en daarnaast een hoog verbruiksvermogen. Met name pistolen van Tokyo Marui, WE en Armor Works komen hiervoor in aanmerking. Dit zijn Airsoft Pistolen met een uitstekende performance die gebruikt worden door competitieve spelers en speedsofters. Deze modellen worden ook vaak naar HPA omgebouwd. Een derlijke replica ombouwen naar HPA is vrij gemakkelijk. Je kunt deze valves gebruiken en in je magazijn schroeven. Vervolgens kun je deze aansluitingen gebruiken om je magazijn te vullen met samengeperste lucht. Je replica is nu omgebouwd naar een HPA apparaat.

 • RAM
 • Buck Knives
 • Nuprol
 • ASG
 • Crosman
 • Heckler & Koch
 • Glock
 • Hatsan
 • MTech
 • G&G
 • Daisy
 • Enola Gaye
 • KWC
 • Webley & Scott
 • Classic Army
 • Valken
 • Secutor
 • WE Airsoft
 • John Lee