Blog

03Apr
03Apr

John Lee

Comments| Geplaatst in Zwaarden door Edwin

John Lee
Ben jij liefhebber van martial arts en zwaarden! Vandaag duiken we in de wereld van John Lee zwaarden, een naam die synoniem is geworden met zowel kwaliteit als artistieke uitmuntendheid. John Lee zwaarden zijn een perfecte combinatie van schoonheid, functionaliteit en vakmanschap, en ze hebben de harten van zowel verzamelaars als beoefenaars van martial arts veroverd. Laten we samen de fascinerende wereld van John Lee zwaarden verkennen en de unieke aspecten van deze prachtige wapens ontdekken.

De oorsprong van John Lee zwaarden

John Lee zwaarden vinden hun oorsprong in de eeuwenoude Japanse zwaardsmederij. Geïnspireerd door de vaardigheden en technieken die generaties lang zijn doorgegeven, begon John Lee met het vervaardigen van zijn zwaarden met de nadruk op kwaliteit, functionaliteit en esthetiek. Elk zwaard is een kunstwerk op zich, gemaakt met behulp van traditionele methoden en materialen die de unieke eigenschappen van een echt Japans zwaard nabootsen.

28Mar
28Mar

De Rattler .30 PCP Luchtbuks van Western Airguns: Kracht en Precisie in Één Pakket

De wereld van luchtdrukwapens is voortdurend in ontwikkeling en een van de meest opwindende recente toevoegingen is de Rattler .30 PCP (Pre-Charged Pneumatic) luchtbuks van Western Airguns. Deze krachtige en nauwkeurige luchtbuks biedt een unieke combinatie van eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor zowel beginners als ervaren schutters. In deze blogpost zullen we de Rattler .30 nader bekijken en ontdekken waarom het de aandacht trekt van luchtdrukwapenenthousiasten over de hele wereld.

Krachtig en nauwkeurig schieten: De Rattler .30 PCP luchtbuks maakt gebruik van een geavanceerd persluchtmechanisme dat zorgt voor consistente en krachtige schoten met minimale terugslag. Dit maakt het wapen niet alleen geschikt voor recreatief schieten, maar ook voor de jacht op klein wild en ongediertebestrijding. Met zijn kaliber van .30 biedt de Rattler een uitstekende balans tussen precisie en stopkracht, zodat je zowel op korte als lange afstanden nauwkeurig kunt schieten.

26May
26May

Shogun Purmerend

0 Comments| Geplaatst in Nieuws en Info door Edwin

SHOGUN gaat verhuizen naar Purmerend!

Een mooie presentatie van onze producten is wat SHOGUN graag wil laten zien aan onze klanten. De afgelopen jaren is het assortiment van Airsoft, Luchtbuksen maar ook van de Handbogen en Kruisbogen ontzettend gegroeid. Het grote assortiment past niet meer in de huidige showroom.  SHOGUN heeft een mooie nieuwe locatie gevonden in Purmerend, aan het Netwerk 75. 

shogun-winkel-purmerend

 

04Feb
04Feb

Waar moet je aan denken bij het kopen van survival tools?

Vind je het heerlijk om uitdagingen aan te gaan? Maak je daarom graag survivaltochten in bijvoorbeeld binnen- en buitenland? Als je een dergelijke uitdaging aan gaat, moet je jezelf goed voorbereiden. Je moet lichamelijk fit zijn, maar je moet ook over de juiste survival tools beschikken.

In deze blog geven we je meer informatie over het uitzoeken van de juiste survivaltools die je leven kunnen redden in gevaarlijke situaties.

29Nov
29Nov

Hoe kies je de juiste zaklamp?

Zaklampen zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Als je op zoek bent naar een nieuwe zaklamp, zie je dit mogelijk als een voordeel. Toch maakt het grote aanbod het er niet makkelijker op om een nieuwe zaklamp te vinden. Hierdoor gebeurt het regelmatig dat mensen een verkeerde keuze maken. Uiteraard zit jij hier niet op te wachten. Daarom bieden wij je de helpende hand. In deze tekst vertellen wij je namelijk hoe je de juiste zaklamp kiest.

04Nov
04Nov

Hoe werkt een multitool?

Comments| Geplaatst in Messen door Travis Goede

Hoe werkt een multitool en wat kun je er allemaal mee?

Tegenwoordig dragen steeds meer mensen een zakmes met zich mee. Niet gek, want zo’n mes biedt uitkomst in verschillende situaties. Je kunt er bijvoorbeeld een touw mee doorsnijden. Daarnaast is een zakmes te gebruiken bij het bereiden van eten. Toch biedt een zakmes niet in iedere situatie uitkomst. Een multitool doet dit wel. Als je niet bekend bent met een multitool, ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij jou namelijk hoe een multitool werkt en wat je er allemaal mee kunt.

21Oct
21Oct

Veiligheidsregels Vuurwapens

Comments| Geplaatst in Nieuws en Info door Travis Goede

VEILIGHEID: VUURWAPENS

Binnen de Nederlandse samenleving zijn mensen niet gewend om in aanraking te komen met vuurwapens. Politieagenten en militairen zijn over het algemeen de enige personen die de gemiddelde Nederlander tegenkomt met een vuurwapen. De grote onwetendheid omtrent de schietsport is dan ook iets wat wij geregeld zien/meemaken wanneer klanten voor het eerst onze winkel betreden. Het uitgebreide assortiment van luchtbuksen, airsoft apparaten, vuurwapens en munitie is voor de meesten dan ook indrukwekkend. Om meer bewustzijn te creëren informeren wij onze klanten graag over de schietsport in Nederland. Naast het plezier van het beoefenen hiervan, is het van groot belang inzicht te bieden in de handhaving van de strikte veiligheidsregels bij de omgang met en het bezitten van een vuurwapen.

In de schietsport zijn veiligheidsregels en het veilig omgaan met vuurwapens het eerste dat je leert wanneer je aan de sport gaat beginnen. Voor het maken van fouten is geen ruimte, overtreed je de regels of vergeet je je aan de veiligheidsregels te houden, dan ben je niet meer welkom op de schietbaan.

Wil je meer weten over veiligheidsregels in de schietsport? Lees dan snel deze blog! 

15Oct
15Oct

Veiligheidsregels Airsoft

Comments| Geplaatst in Airsoft door Travis Goede

VEILIGHEID: AIRSOFT

Sinds 2013 is het bezitten van een airsoft replica in Nederland (onder bepaalde voorwaarden) eindelijk legaal geworden. Een droom van iedere wapen fanaat want eindelijk mogen ook wij gave replica’s van originele vuurwapens bezitten en daarmee op super realistische wijze de strijd tegen elkaar aan te gaan in skirms. Of je nu een fanatieke milsimmer of alleen een verzamelaar bent, voor iedereen gelden de airsoft veiligheidsregels en richtlijnen. Dit zijn reglementen zoals die door het NABV zijn opgesteld op basis van de wetten in de WWM, CWWM en RWM.

Veiligheid is namelijk extreem belangrijk binnen de airsoftsport. Als je geen rekening houdt met de veiligheidsregels kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Iets wat door veel mensen al snel wordt onderschat. Het zijn bovendien toch maar balletjes pistolen? Helaas ligt er altijd gevaar op de loer. Gebruik je namelijk een zwaar balletje en een replica met veel Joule op korte afstand? Dan kun je iemand akelig verwonden.

Daarom is belangrijk dat iedere airsofter de veiligheidsregels kent en deze zichzelf aanleert. Op deze manier vorm je geen gevaar voor anderen, kun je op een veilige manier jouw sport beoefenen en voorkom je problemen met de politie. Veiligheidsfouten worden al snel gemaakt, of je nu ervaren bent of een beginnende airsofter.

Denk jij dat je alle veiligheidsregels kent? Of kun je wel een opfriscursus gebruiken? In deze blog leggen we je alles uit over het veilige gebruik van een airsoft replica, de correcte manier van het vervoeren en hoe je een airsoft replica thuis moet opbergen.

08Oct
08Oct

VEILIGHEID: LUCHTDRUK

Vrijwel iedereen heeft wel eens met een luchtbuks geschoten. Of het nou een buks is van een familielid, een erfenis van je grootouder of de kermis, vrijwel iedereen kent het euforische gevoel wanneer er een bullseye wordt geschoten! Ondanks al het plezier dat er met een luchtbuks te beleven valt, dient de schutter te allen tijde de verschillende facetten van veiligheid bij het gebruik van een luchtbuks in acht te nemen.

Wil je meer weten over het veilig omgaan met een luchtbuks, het inrichten van een schietbaan of verantwoord vervoeren en opbergen van luchtdrukwapens? Lees dan snel verder!

17Mar
17Mar

Andere motor in je Airsoft replica? Hier moet je op letten!

Te weinig bereik, een lage rate of fire of niet accuraat genoeg kunnen schieten. Dit zijn terugkerende ergernissen van iedere airsofter. Een gemiddelde replica heeft een effectief bereik van ongeveer 30 a 40 meter en rate of fire tussen de 5 en 10 BB’s per seconde op een full auto stand (dit varieert uiteraard per type en merk). Met deze waarden is op zichzelf niets mis, tot je ineens tegenover een tegenstander met een high end upgrade replica staat en het aflegt omdat jouw gear niet in dezelfde pas loopt als die van je tegenstander. Tijd voor een upgrade dus. Te beginnen met de motor.

Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 21 tot 30 van 52 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • RAM
  • Buck Knives
  • Nuprol
  • ASG
  • Crosman
  • Heckler & Koch
  • Glock
  • Hatsan
  • MTech
  • G&G
  • Daisy
  • Enola Gaye
  • KWC
  • Webley & Scott
  • Classic Army
  • Valken
  • Secutor
  • WE Airsoft
  • John Lee
  • Ridgeline
  • Colt