Glock Airsoft

Eindelijk is het  zover. De officiele Glock airsoft pistolen liggen klaar om uitgeleverd te worden. Eind vorig jaar heeft Umarex de lisenties van Glock in handen gekregen. Hiermee is Umarex de enige officiele licentiehouder van Glock airsoft pistolen in de Wereld.

De Glock modellen zijn immens populier bij de verschillende defensie eenheden en wetshandhavers wereldwijd. Wist je dat de Amerikaanse Politie en Mariniers gebruik maken van de Glock? Maar ook in eigenland is de Glock 17 populair. Defensie, Marechaussee en het Arrestatieteam gebruiken de Glock als ultiem dienstwapen.

Umarex is gestart met de Glock 17 GEN 4 , Glock 17Glock 19 en Glock 42 later volgen er meer modellen. Vanzelfsprekend zijn de bijbehorende magazijnen ook ruim verkrijgbaar.

De Glock is bekend geworden door het kunststof materiaal gebruik. De Glock 17 het eerste gepatenteerde Model is de bekendste. De naam 17 onleend de Glock aan het 17e ingediende patent van dit model. De Glocks zijn er in vele modellen maar door de hoekige vierkante vorm herken je een Glock pistool direct.

Vele airsoft fabriekanten hebben de Glock 17 en andere modellen nagemaakt, echter de meeste zonder licentie. ASG was een paar jaar geleden de licentie houder maar Glock heeft dat ingetrokken. Na een paar jaar juridische procedures voeren tegen de "illegale modellen" zijn nu goede afspraken gemaakt met Umarex om de Glock airsoft replica's onder volledige licentie op de markt te brengen. Wij zijn daar blij mee. Eindelijk kun je weer een mooie Glock 17, 19 en 42 airsoftpistool kopen van goede kwaliteit want daar staat Umarex garant voor.