Luchtbuksen

16Oct
16Oct

American Air Arms

Comments| Geplaatst in Luchtbuksen door Jessie

Ontdek de Wereld van American Air Arms

Stap binnen in de opwindende wereld van American Air Arms, waar passie voor precisie en vakmanschap samenkomen. In deze blog duiken we dieper in op de indrukwekkende luchtbuksen van American Air Arms, met een focus op innovatie, prestatie en Amerikaanse trots. Maak kennis met de EVOL buksen, en ontdek hoe deze luchtbuksen de norm verleggen in de wereld van de schietsport. Of je nu een doorgewinterde schutter bent of net begint, deze blog neemt je mee op een reis door de kenmerken en het vakmanschap van American Air Arms. Blijf lezen en laat je inspireren!

16Oct
16Oct

Western Airguns

Comments| Geplaatst in Luchtbuksen door Jessie

Ontdek Western Airguns: Amerikaanse Topkwaliteit voor de Veeleisende Luchtbuks Schutter

Stap binnen in de wereld van Western Airguns, waar Amerikaanse perfectie en ongekende kracht samenkomen. Als ervaren luchtbuks schutter verdient u het beste, en Western Airguns levert precies dat. Met indrukwekkende modellen zoals de Bushbuck 45 en de Rattler 357, brengen ze u ongekende precisie, kracht en betrouwbaarheid, allemaal gemaakt in de Verenigde Staten.

11Jul
11Jul

Ontdek alles over een veerdruk luchtbuks! Leer hoe het werkt, de verschillende spaninrichtingen en constructies, de werking van het veerdruksysteem, de voor- en nadelen, en het belang van reiniging en onderhoud. Volg belangrijke stappen om je luchtbuks in optimale staat te houden voor langdurig schietplezier met behoud van nauwkeurigheid.

11May
11May

Van het spannen tot het schieten. Leer over veiligheid, milieuvriendelijke pellets en de fascinerende vlucht van de pellet. Beleef het avontuur van precisie, concentratie en het belang van een goed afgebakend schietterrein. Schiet op geschikte doelen met een kogelvanger en vermijd harde materialen. Een wereld vol spanning en impact!

08May
08May

In dit informatieve blogartikel verkennen we de wereld van energie en knallen in verband met luchtbuksen. Leer hoe energie de snelheid van een luchtbuks beïnvloedt en ontdek het belang van geluiddempers om overlast te voorkomen. Lees meer over de veiligheidsaspecten van luchtbuks schieten en geniet verantwoordelijk van de opwindende ervaring die energie en knallen met zich meebrengen.

11Apr
11Apr

pcp-luchtbuksen

Comments| Geplaatst in Luchtbuksen door Edwin

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de PCP luchtbuks in deze uitgebreide gids waarin we dieper ingaan op de wereld van PCP (Pre-charged Pneumatics). Als je nieuw bent in de luchtbukswereld of gewoon meer wilt weten over deze indrukwekkende wapens, dan ben je hier aan het juiste adres. We bespreken wat een PCP luchtbuks precies is, hoe deze werkt en welke voordelen het biedt ten opzichte van traditionele knikloopbuksen. Daarnaast geven we je praktische informatie over wat je nodig hebt bij het gebruik van een PCP luchtbuks en welke accessoires handig zijn om aan te schaffen. Lees verder om alles te ontdekken over de krachtige en veelzijdige PCP luchtbuks en hoe je de juiste keuze kunt maken voor jouw behoeften en wensen.

28Mar
28Mar

De Rattler .30 PCP Luchtbuks van Western Airguns: Kracht en Precisie in Één Pakket

De wereld van luchtdrukwapens is voortdurend in ontwikkeling en een van de meest opwindende recente toevoegingen is de Rattler .30 PCP (Pre-Charged Pneumatic) luchtbuks van Western Airguns. Deze krachtige en nauwkeurige luchtbuks biedt een unieke combinatie van eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor zowel beginners als ervaren schutters. In deze blogpost zullen we de Rattler .30 nader bekijken en ontdekken waarom het de aandacht trekt van luchtdrukwapenenthousiasten over de hele wereld.

Krachtig en nauwkeurig schieten: De Rattler .30 PCP luchtbuks maakt gebruik van een geavanceerd persluchtmechanisme dat zorgt voor consistente en krachtige schoten met minimale terugslag. Dit maakt het wapen niet alleen geschikt voor recreatief schieten, maar ook voor de jacht op klein wild en ongediertebestrijding. Met zijn kaliber van .30 biedt de Rattler een uitstekende balans tussen precisie en stopkracht, zodat je zowel op korte als lange afstanden nauwkeurig kunt schieten.

08Oct
08Oct

VEILIGHEID: LUCHTDRUK

Vrijwel iedereen heeft wel eens met een luchtbuks geschoten. Of het nou een buks is van een familielid, een erfenis van je grootouder of de kermis, vrijwel iedereen kent het euforische gevoel wanneer er een bullseye wordt geschoten! Ondanks al het plezier dat er met een luchtbuks te beleven valt, dient de schutter te allen tijde de verschillende facetten van veiligheid bij het gebruik van een luchtbuks in acht te nemen.

Wil je meer weten over het veilig omgaan met een luchtbuks, het inrichten van een schietbaan of verantwoord vervoeren en opbergen van luchtdrukwapens? Lees dan snel verder!

10Nov
10Nov

Webley VMX Co2 pistool

Comments| Geplaatst in Luchtbuksen door Edwin

De Webley VMX Co2 Pistool een nieuw model of een verbeterde versie van bestaande modellen?

De Webley VMX Pistool lijkt op bestaande modellen als de Diana Airbug of Bandit. Toch zijn er verschillen aan de buitenkant maar ook onzichtbaar op technisch vlak.

Om maar gelijk oer hollands met de deur in huis te vallen, de prijs. De Webley VMX is de goedkoper € 125,- dan de andere merken. Dit geldt niet alleen voor het pistool maar ook voor de accessoires als reserve magazijnen en onderdelen ben je bij Webley goedkoper uit.

De Kolf van de Webley VMX Co2 pistool is van hoogwaardig kunststof en heeft een fijne grip en goede balans. Dit valt direct op als je de Webley ter hand neemt. Ten opzichte van de andere modellen biedt de kolf met boven en onder een picatinny rail veel mogelijkheden voor het monteren van een pistool richtkijker, red dot, laser en of zaklamp.

18Sep
18Sep

De Air Venturi Seneca Dragon Claw .50 kaliber luchtbuks

Dit is even anders dan de Kermis Buks!

Eerst een paar specs van de Air Venturi Dragon Claw .50
- Power 207 m/s schietsnelheid met een 210grain luchtbuks kogel
- Kan hagelpatronen afvuren (Air Venturi ShotShells)
- Kan Pijlen afvuren (Air Venturi Air Bolts .50)
- Verkrijgbaar in Single of Dual Tank uitvoering

Air Venturi Dragon Claw Luchtbuks

Aangemaakt op
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

  1. 1
  2. 2
  • RAM
  • Buck Knives
  • Nuprol
  • ASG
  • Crosman
  • Heckler & Koch
  • Glock
  • Hatsan
  • MTech
  • G&G
  • Daisy
  • Enola Gaye
  • KWC
  • Webley & Scott
  • Classic Army
  • Valken
  • Secutor
  • WE Airsoft
  • John Lee
  • Ridgeline
  • Colt