GAMO

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

84 per pagina

10 artikel(en)

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

84 per pagina

10 artikel(en)

Richtkijkers

Richtkijker kopen? Er zijn vele soorten richtkijkers maar welke richtkijker kan ik het beste aanschaffen? Wij hebben een ruim assortiment richtkijkers van bekende merken als AGS, HawkeATNGamo geschikt voor vele toepassingen. Deze merken zijn geschikt voor krachtige luchtbuksen, normale luchtbuksen maar ook voor airsoft geweren en snipers.

Soorten Richtkijkers

Richtkijkers zijn er in verschillende uitvoeringen maar wat houden al die opties en verschillen nu precies in. Wij geven uitleg over al deze termen op een speciale pagina met alle uitleg over richtkijkers. Uiteindelijk staat het SHOGUN Team altijd voor je klaar om te helpen bij een keuze voor de juiste richtkijker.

Richtkijker afstellen

Na het aanschaffen van de juiste richtkijker moet de richtkijker afgesteld worden. Veel mensen denken dat het afstellen van een richtkijker een ingewikkelde klus is. Wij leggen je graag uit hoe je zelf vrij eenvoudig je richtkijker kunt afstellen. Volg de uitleg van dit handige stappenplan van het SHOGUN Team.

Richtkijker schoonmaken

Het onderhouden van je richtkijker is vrij eenvoudig. Blaas het stof en vuil van je richtkijker en wrijf de behuizing schoon met een pluis vrije doek. Maak de lensen schoon met de speciale reiniger van Tetre Gun Care. Let op gebruik altijd een schone kras vrije doek om beschadiging aan de lensen van je richtkijker te voorkomen.