Zelfverdediging

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

Artikelen 25 tot 36 van 59 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Cold Steel Sjambok Cold Steel Sjambok

  Cold Steel Sjambok

  € 18,90
  Alle leeftijden
  Een dikke, vlezige zweep, gegoten uit polypropyleen en uitgerust met een zachte comfortabele Kraton handvat. Deze synthetische zweep doet niet onder het uiterlijk en de prestaties van zelfs de meest dure originelen versies. Omdat het volledig gemaakt is van super hard plastic is het ongevoelig voor de weer elementen en zal nooit breken, barsten, krimpen. Uitermate geschikt als zelfverdediging maar ook als zweep wanneer je bv paard gaat rijden.
 2. TIW Defence Spray TIW Defence Spray

  TIW Defence Spray

  € 11,95
  Alle leeftijden

  Self Defence Spray

  Voel jij jezelf soms ook niet veilig en moet je in het donker alleen over straat? Met deze selfdefence spray heeft je belager geen kans!

  Deze Spray werkt hetzelfde als pepperspray. Je spuit de spray in het gezicht van de aanvaller waardoor deze gedesorienteerd raakt, kan niets meer zien. De gekleurde substantie gaat schuimen wanneer het gezicht wordt geraakt. Door het schuimen wordt het zicht van de aanvaller weggenomen en zal deze in de ogen gaan wrijven waardoor het effect wordt versterkt.

  Deze selfdefence spray heeft veel voordelen ten opzichte van pepperspray, het is legaal in Nederland en de kleurstof is niet van de huid te verwijderen voor drie dagen. De aanvaller is hierdoor makkelijker op te sporen door de Politie en zal ook makkelijker door andere getuigen te herkennen zijn.

 3. Blackfield Kubotan staal

  Blackfield Kubotan staal

  € 8,00
  Minimaal 18+
  De Kubotan is - in tegenstelling tot andere zelfverdedigings middelen zoals pepperspray en traangas - volkomen legaal. Het is tenslotte niet meer dan een handzaam stukje gereedschap, in gebruik als sleutelring, waarmee je op een simpele manier je veiligheid vergroot. Je deelt verbluffend eenvoudig een hevige pijnprikkel uit. De agressor staakt zijn aanval en verder conflict (en bijkomend letsel) wordt voorkomen.
 4. Jojo sleutelhouder met clip

  Jojo sleutelhouder met clip

  € 4,95
  Alle leeftijden
  Metalen behuizing. Het stevige nylon koord met sleutelhanger is uittrekbaar tot 63 cm. Lengte ( ring en behuizing ) : 7.5cm
 5. Cold Steel Steven Seagal Ten Shin Cold Steel Steven Seagal Ten Shin

  Cold Steel Steven Seagal Ten Shin

  € 89,95
  Minimaal 18+

  Steven Seagal is een KrijgsKunstenaar die geen introductie nodig heeft.
  Hij kreeg internationale bekendheid en beroemdheid voor zijn high-octane actiefilms, maar zijn liefde in de eerste plaats is de wereld van Martial Arts.
  Met een encyclopedische kennis van de Japanse krijger kunsten, een 7e Dan Black Belt in de kunst van Aikido en een levenlang in training, is hij nog steeds een veel-in-demand-instructeur en adviseur.

 6. slapper

  Slapper

  € 14,95
  Minimaal 18+
  Kort slagwapen Gemaakt van leer en gevuld met lood Lengte : 22cm Breed : 6cm
 7. Schrill - Alarm 110 dB

  Schrill - Alarm 110 dB

  € 11,95
  Alle leeftijden
  Deze Schrill - Alarm TW1000 is een eenvoudig bedienbare alarmsirene die in een panieksituatie probleemloos gebruikt kan worden. Schrill - Alarm stoot een hoog frequentie toon uit van 110db uit. Het Schrill - Alarm busje moet bij gebruik rechtop gehouden worden. De kap is tevens de drukknop voor een uitstoot. Zorg ervoor dat je het apparaat niet dicht bij de oren gebruikt en buiten het bereik van kinderen houden. De inhoud van Schrill - Alarm is goed voor +- 50 nood tonen.
 8. BlackField Tactical Pen zwart

  BlackField Tactical Pen zwart

  € 24,95
  Alle leeftijden
  Stevige balpen met dop, die kan worden gebruikt als een Kubotan. De behuizing is gemaakt van licht metaal. Geleverd in een geschenkdoos.
 9. Cold Steel Pocket Shark

  Cold Steel Pocket Shark

  € 8,90
  Minimaal 18+
  Zoals het spreekwoord zegt , " de pen is machtiger dan het zwaard . " Inderdaad , Cold Steel maakt een aantal machtige sterke zwaarden, maar deze kleine pen zorgt voor slimme concurrentie. Het is de grootste , gemeenste , permanent marker ooit! Oppervlakkig , deelt veel kenmerken met de meeste markers , maar schijn bedriegt . Om te beginnen , het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en het omhulsel is 4 keer dikker dan vergelijkbare markers . Het is gemakkelijk om te dragen . Je klemt het gewoon aan een shirt of jaszak of in je handtas , pak of aktetas .
 10. Abbey aluminium Honkbal knuppel

  Abbey aluminium Honkbal knuppel

  € 20,00
  Minimaal 18+

  Honkbalknuppel Abbey van Aluminium

  Lengte : ca. 70 cm.

 11. Tonfa Polypropyleen

  Tonfa Polypropyleen

  € 18,00
  Minimaal 18+

  (Let Op: Dit artikel kun je niet met PayPal afrekenen) Tonfa van Polypropyleen. Lichtgewicht Tonfa.

 12. Cold Steel Dragon Walking Stick

  Cold Steel Dragon Walking Stick

  € 79,90
  Minimaal 18+
  Een van de vele wandelstokken van Cold Steel, deze keer in een mysterieuze uitvoering..
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

Artikelen 25 tot 36 van 59 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • RAM
 • Buck Knives
 • Nuprol
 • ASG
 • Crosman
 • Heckler & Koch
 • Glock
 • Hatsan
 • MTech
 • G&G
 • Daisy
 • Enola Gaye
 • KWC
 • Webley & Scott
 • Classic Army
 • Valken
 • Secutor
 • WE Airsoft
 • John Lee