Onze Corona maatregelen klik hier.

Iaito

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

6 per pagina

Artikelen 1 tot 6 van 8 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. John Lee Red Wood Iaito Wakizashi John Lee Red Wood Iaito Wakizashi

  John Lee Red Wood Iaito Wakizashi

  € 149,00
  Minimaal 18+

  Leverbaar week 37
  Handgesmede Samurai Wakizashi van John Lee

  - Het blad van de Wakizashi is met de hand gesmeed en van 420 roestwerend staal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.
  - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is niet geslepen, ook de punt is stomp.
  - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same).
  - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.
  - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)
  - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm.
  - De schede (saya) is gemaakt van hout welke mat bruin is.
  - De Habaki is gemaakt van messing.
  - Gemaakt naar museum voorbeelden.


  Lemmetlengte 53 cm tot Tsuba
  - Totale lengte zonder schede 78 cm
  - Greep lengte 25 cm
  - Gewicht zonder schede 880 gram

  Worden geleverd met een katoenen hoes.

   

 2. John Lee Ninjato Iaito John Lee Ninjato Iaito

  John Lee Ninjato Iaito

  € 169,00
  Minimaal 18+
  De Iaito versie heeft een ongeslepen roestvrij stalen mes, die zorgt voor een veilige training. Het zwaard is een bedrukte stof zak en een certificaat dat staat garant voor authenticiteit. Deatils: - Het blad is gemaakt van roestvrij staal, met de hand gesmeed en getemperd - Het mes is bot en heeft een groef (Bo-Hi) - De handgreep (Tsuka) is gemaakt van hout en bedekt met echte roggehuid (Same) - Het handvat wrap (Tsuka -Ito) wordt traditioneel gemonteerd in zwart katoen - De Tsuba van zink-aluminium - het handvat is geborgd met twee menukis - De schede (saya) is gemaakt van hout. en heeft een extra lang zwart katoen Sagoe - De jaarrekening van de schede (Koigutchi, en kurigata Kojiri) zijn gemaakt van buffelhoorn - Met certificaat en zegel, die de authenticiteit garandeert - Geproduceerd door museum originelen Totale lengte: 88 cm Lengte blad: 57 cm totale lengte met schede: circa 106,5 cm
 3. John Lee Red Wood Iaito Katana short John Lee Red Wood Iaito Katana short

  John Lee Red Wood Iaito Katana short

  € 169,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Trainings Samurai Katana van John Lee - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van 420 roestwerend staal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is niet geslepen, ook de punt is stomp. - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke mat bruin is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden. Lemmetlengte 70.5 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 101 cm - Greep lengte 30.5 cm - Gewicht zonder schede 1090 gram
 4. John Lee Kei-Ben Iaito John Lee Kei-Ben Iaito

  John Lee Kei-Ben Iaito

  € 189,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai Katana van John Lee - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van 420 roestwerend staal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is niet geslepen, ook de punt is stomp. - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van beige katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden.
 5. John Lee Red Wood Iaito Katana long John Lee Red Wood Iaito Katana long

  John Lee Red Wood Iaito Katana long

  € 199,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Trainings Samurai Katana van John Lee - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van 420 roestwerend staal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is niet geslepen, ook de punt is stomp. - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke mat bruin is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden. Lemmetlengte 75.5 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 107,5 cm - Greep lengte 30.5 cm - Gewicht zonder schede 1150 gram Worden geleverd met een katoenen hoes.
 6. John Lee Zaza Iaito Wakizashi John Lee Zaza Iaito Wakizashi

  John Lee Zaza Iaito Wakizashi

  € 249,00
  Minimaal 18+
  Zaza is Japans voor bamboe. Door zijn gestalte en zijn recht frisse, groene kleur, staat het voor zuiverheid en groei. In de Japanse cultuur wordt het ook gebruikt als een symbool van geluk. De lichtgewicht en goed uitgebalanceerd blad is met de hand gesmeed uit RVS 420 en niet geslepen. Het handvat is van oudsher omwikkeld met zwart katoen, gevoerd met echte roggehuid. De versieringen op het zwaard (Tsuba, Fuchi, Kashira, Menuki) tonen bamboe motieven. De zwarte, hoogglans gelakt schede is versierd met gouden bamboe bladeren en omwonden met hoogwaardig 2 kleurig Sageo. De afsluiting van de schede (Koiguchi, kurigata, Kojiri) zijn gemaakt van fijn buffelhoorn. Details: Blade lengte Tsuba: 50.5 cm Lengte handvat: 21 cm Totale lengte zonder schede: 72 cm gewicht zonder schede: 800g Het zwaard wordt geleverd met een certificaat en een zegel, die instaat voor de betrouwbaarheid. Een bedrukte katoenen hoes, en een hoge kwaliteit collector's box behoren ook tot het zwaard.
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

6 per pagina

Artikelen 1 tot 6 van 8 in totaal

 1. 1
 2. 2

 

Snel en makkelijk zwaarden kopen?

Als je graag zwaarden wil kopen ben je bij Shogun op de goede plek. Wij verkopen namelijk een breed assortiment. De zwaarden die je bij ons kunt kopen zijn van een stevige kwaliteit. Shogun werkt alleen samen met gerenommeerde leveranciers om steeds weer wat nieuws aan te kunnen bieden. Wij halen namelijk veel uit het buitenland.

Een breed aanbod

Je vindt op de website van onze winkel zwaarden die je direct kunt kopen. Wij hebben ook andere spullen in het aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van messen, hand-, en kruisbogen en luchtbuksen? Ook als je juist op zoek bent naar iets totaal anders hebben wij van alles in ons assortiment. Zo hebben wij veel fantasy en gothic artikelen van een zelfde goede kwaliteit.

Optimale service

Wij helpen je graag als je zwaarden wilt kopen. Ons personeel kan je precies vertellen wat je wilt weten over de artikelen in het assortiment. Ook vind je op de website veel informatie. Heb je eenmaal besteld dan sturen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk discreet naar je op. Wil je graag in levende lijve naar het assortiment komen kijken, bezoek dan een van onze winkels in Wormerveer of Beverwijk (De Bazaar Hal 5)

Wacht niet langer

Ons personeel helpt je graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij zijn te bereiken per telefoon 020 3705658 of per mail op [email protected] Ook kun je op de Contactpagina een formulier vinden.

 • RAM
 • Buck Knives
 • Nuprol
 • ASG
 • Crosman
 • Heckler & Koch
 • Glock
 • Hatsan
 • MTech
 • G&G
 • Daisy
 • Enola Gaye
 • KWC
 • Webley & Scott
 • Classic Army
 • Valken
 • Secutor
 • WE Airsoft
 • John Lee