Onze Corona maatregelen klik hier.

Forged Line

De Forged Line omvat alle goedkopere modellen voor beginners. De scherpe messen zijn van gehard 1045 koolstofstaal met geïntegreerde hamon lijn voor een bijzondere authentieke optiek.

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

24 per pagina

19 artikel(en)

 1. John Lee Aikuchi Tanto John Lee Aikuchi Tanto

  John Lee Aikuchi Tanto

  € 99,90
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai tanto van John Lee - Het blad van de Tanto is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.) - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden.
 2. John Lee Musashi Ichi Tanto John Lee Musashi Ichi Tanto

  John Lee Musashi Ichi Tanto

  € 109,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai tanto van John Lee - Het blad van de Tanto is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.) - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele dubbele ring vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden.
 3. John Lee Shirasaya O-Tanto

  John Lee Shirasaya O-Tanto

  € 109,00
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling. - Lemmet in Shinogi-zukuri-stijl groef (bo-hi) - Handgreep en schede van hout - Koperen habaki - Traditioneel design met Sayagaki Details: Handvat lengte: 21 cm Lemmetlengte: 34 cm Totale lengte (zonder schede): 55 cm Gewicht (zonder schede): 480 g Het zwaard wordt geleverd met een certificaat en een zegel, die instaat voor de betrouwbaarheid. Een bedrukte katoenen hoes wordt ook meegeleverd.
 4. John Lee Dragon Tanto John Lee Dragon Tanto

  John Lee Dragon Tanto

  € 119,00
  Minimaal 18+
  - Lemmetlengte 27 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 43 cm - Greep lengte 15 cm - Gewicht zonder schede 465 gram De Tanto wordt geleverd in een katoenen doek, een houten kist met bloemmotief en een certificaat dat de echtheid garandeert.
 5. John Lee Dragon Wakizashi John Lee Dragon Wakizashi

  John Lee Dragon Wakizashi

  € 129,00
  Minimaal 18+
  - Lemmetlengte 54 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 81 cm - Greep lengte 24 cm - Gewicht zonder schede 860 gram De Wakizashi wordt geleverd in een katoenen doek, een houten kist met bloemmotief en een certificaat dat de echtheid garandeert.
 6. John Lee Musashi Ichi Wakizashi John Lee Musashi Ichi Wakizashi

  John Lee Musashi Ichi Wakizashi

  € 129,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai Wakizashi van John Lee - Het blad van de Wakizashi is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.) - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele dubbele ring vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden. - Lemmetlengte 54 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 76 cm - Greep lengte 22 cm - Gewicht zonder schede 800 gram De Wakizashi wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert. De Wakizashi wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
 7. John Lee Imori Wakizashi John Lee Imori Wakizashi

  John Lee Imori Wakizashi

  € 129,00
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling. - Lemmetlengte 51.5 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 76.5 cm - Greep lengte 24.5 cm - Gewicht zonder schede 830 gram De Wakizashi wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert. De Wakizashi wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
 8. John Lee Shirasaya Katana John Lee Shirasaya Katana

  John Lee Shirasaya Katana

  € 149,00
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling. - Lemmet in Shinogi-zukuri-stijl groef (bo-hi) - Handgreep en schede van hout - Koperen habaki - Traditioneel design met Sayagaki Details: Handvat lengte: 28 cm Lemmetlengte: 72,5 cm Totale lengte (zonder schede): 100,5 cm Gewicht (zonder schede): 940 g Het zwaard wordt geleverd met een certificaat en een zegel, die instaat voor de betrouwbaarheid. Een bedrukte katoenen hoes wordt ook meegeleverd.
 9. John Lee Shirasaya Katana Black John Lee Shirasaya Katana Black

  John Lee Shirasaya Katana Black

  € 149,00
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling. - Lemmet in Shinogi-zukuri-stijl groef (bo-hi) - Handgreep en schede van hout - Koperen habaki - Traditioneel design met Sayagaki Details: Handvat lengte: 28 cm Lemmetlengte: 72,5 cm Totale lengte (zonder schede): 100,5 cm Gewicht (zonder schede): 940 g Het zwaard wordt geleverd met een certificaat en een zegel, die instaat voor de betrouwbaarheid. Een bedrukte katoenen hoes wordt ook meegeleverd.
 10. John Lee Musashi Ichi Katana John Lee Musashi Ichi Katana

  John Lee Musashi Ichi Katana

  € 149,90
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai Katana van John Lee - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed. - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele dubbele ring vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden. - Lemmetlengte 72 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 103. cm - Greep lengte 30.5 cm - Gewicht zonder schede 1000 gram De Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert. De Katana wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
 11. John Lee Dragon Katana

  John Lee Dragon Katana

  € 149,90
  Minimaal 18+
  -Het blad van de Katana is met de hand gesmeed. - De Tsuba is gemaakt van verbronsd gietijzer in een traditionele draken vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden.
 12. John Lee Imori Katana John Lee Imori Katana

  John Lee Imori Katana

  € 159,95
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling. - Lemmetlengte 71 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 100 cm - Greep lengte 28.5 cm - Gewicht zonder schede 1300 gram - Gewicht met schede 1500 gram De Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert. De Katana wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
 13. John Lee Shiro Katana

  John Lee Shiro Katana

  € 179,00
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling. - Lemmet in Shinogi-zukuri-stijl groef (bo-hi) - Handvat van hout, met echte roggehuid - Met wit katoen omwikkelde handgreep in een klassieke Maki-Hineri stijl - Wit, hoogglans gelakt schede met een hoge kwaliteit sageo Details: Handvat lengte 29 cm Lemmetlengte: 72 cm totale lengte (zonder schede): 101,5 cm Gewicht (zonder schede): 1050 g Het zwaard wordt geleverd met een certificaat en een zegel, die instaat voor de betrouwbaarheid. Een bedrukte katoenen hoes is ook onderdeel van het zwaard.
 14. John Lee Dragon Tokuni Katana John Lee Dragon Tokuni Katana

  John Lee Dragon Tokuni Katana

  € 179,90
  Minimaal 18+
  -Het blad van de Katana is met de hand gesmeed. - De Tsuba is gemaakt van donker verbronsd gietijzer in een traditionele draken vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden.
 15. John Lee Kamakura Tachi John Lee Kamakura Tachi

  John Lee Kamakura Tachi

  € 199,00
  Minimaal 18+
  Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee. De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal voor een zeer authentieke uitstraling. Details : Lemmetlengte naar Tsuba: 76 cm Lengte handvat: 32,5 cm Totale lengte zonder schede: 109 cm ​​Gewicht zonder schede: 1240 g Het zwaard wordt geleverd met een certificaat en een zegel, die instaat voor de betrouwbaarheid. Een bedrukte katoenen hoes is ook onderdeel van het zwaard.
 16. John Lee Noh Katana John Lee Noh Katana

  John Lee Noh Katana

  € 199,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai Katana van John Lee - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.) - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van rood katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer en heeft traditionele Noh-figuren. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke rood gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden.
 17. John Lee the Last Samurai Katana John Lee the Last Samurai Katana

  John Lee the Last Samurai Katana

  € 209,00
  Minimaal 18+
  Handgesmede Samurai Katana van John Lee Saigo Takamori - The Last Samurai Met hem eindigde een lange traditie in 1877.. - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie. - Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.) - De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze. - In de greep zitten twee Menukis (borg pennen) - De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele ring vorm. - De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is. - De Habaki is gemaakt van messing. - Gemaakt naar museum voorbeelden. - Lemmetlengte 73 cm tot Tsuba - Totale lengte zonder schede 101 cm - Greep lengte 27.5 cm - Gewicht zonder schede 1000 gram - Gewicht met schede 1250 gram De Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert. De Katana wordt geleverd in een katoenen doek, houten kist met bloemmotief, een tafeldisplay en een complete verzorgset..
 18. John Lee Gunto Katana John Lee Gunto Katana

  John Lee Gunto Katana

  € 249,00
  Minimaal 18+
  Einde van de 19de eeuw, werd het ontwerp geïnspireerd door het Franse militaire sabel. Om dichter bij de troepen van de geest te komen om de samurai erecode (Bushido) te brengen. De zwaarden van de gewone soldaten waren meestal industrieel en dus van basiskwaliteit vervaardigd. Daarentegen werden de hooggeplaatste militaire zwaarden vaak uitgerust met een traditioneel blad van het familie-erfgoed. De rangschikking van een soldaat was te zien in de kleuren van Sageos.
 19. John Lee Musahi Kazara Katana John Lee Musahi Kazara Katana

  John Lee Musahi Kazara Katana

  € 349,00
  Minimaal 18+

  John Lee Musashi Kazara Katana

  In deze speciale Musashi Kazara Katana versie is de tsuba bovendien versierd met een fijne gouden inleg, de andere delen zijn elegant gedecoreerd.

  - Geslepen Damascus lemmet gemaakt van 12-voudig gevouwen 1045 koolstofstaal met meer dan 8000 lagen. 
  - Shinogi Zukuri-achtig blad met lengtegroef (Bo-Hi) met geïntegreerde Hamon-lijn. 
  - Zwarte katoenen handvat wrap in klassieke hineri-maki-stijl. 
  - Zwarte, glanzend gelakte schede (Kuroro-stijl) gemaakt van hout. 
  - Doorlopend blad in het handvat bevestigd met 2 bamboestokken (Mekugi). Het zwaard is dus volledig demonteerbaar. 
  - Er wordt geen plastic gebruikt, alleen hoogwaardige, authentieke materialen worden gebruikt.
  - Mesklem (Habaki) en ringen (Seppa) zijn gemaakt van messing. 
  - De traditionele handgreepwikkeling is bekleed met echte Rogge huid. 
  - Alle ornamenten (Tsuba, Fuchi, Menuki, Kashira) zijn gemaakt van metaal. 
  - Geleverd met beschermhoes gemaakt van stof en in een aantrekkelijke houten koffer. 
  - Elk origineel John Lee-zwaard wordt vergezeld door een zegel en een certificaat. 

  Handgreeplengte 30 cm Lemmetlengte 
  73 cm 
  Totale lengte (zonder schede) 103,5 cm 
  Gewicht (zonder schede) 1050 g
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

24 per pagina

19 artikel(en)

 • RAM
 • Buck Knives
 • Nuprol
 • ASG
 • Crosman
 • Heckler & Koch
 • Glock
 • Hatsan
 • MTech
 • G&G
 • Daisy
 • Enola Gaye
 • KWC
 • Webley & Scott
 • Classic Army
 • Valken
 • Secutor
 • WE Airsoft
 • John Lee