Scopes

Richtkijkers voor Airsoft

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

6 per pagina

Artikelen 19 tot 24 van 46 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Matiz 6-18 x 44 SFP Richtkijker | Vector Optics Matiz 6-18 x 44 SFP Richtkijker | Vector Optics |

    Matiz 6-18 x 44 SFP Richtkijker | Vector Optics

    € 165,00
    Alle leeftijden

    Matiz 6-18 x 44 SFP Richtkijker | Vector Optics

    Vector Optics produceert kwalitatief hoogwaardige richtkijkers voor vrijwel alle takken van de schietsport. Deze Matiz 6-18 x 44 SFP is hier een uitstekend voorbeeld van. De richtkijker komt het beste tot zijn waarde op lange afstanden tot 100-150 meter.

    • Vergroting: 6-18x
    • Objectief Diameter: 44mm
    • Buisdiameter: 1" / 25.4mm
    • Lengte: 345mm
    • Gewicht: 530g
  2. Micro 3X Magnifier | Vortex Optics Micro 3X Magnifier | Vortex Optics

    Micro 3X Magnifier | Vortex Optics

    € 399,00
    Alle leeftijden

    Micro 3X Magnifier | Vortex Optics

    De Micro 3X Magnifier van Vortex is een voorzet stuk voor je reddot die je kan gebruiken om het doel nog beter in beeld te krijgen.
    De Magnifier is voorzien van een snelspan montage waardoor die eenvoudig op je picatinny/ weaver bevestigd kan worden.
    De verstelbare flip mount is geschikt voor zowel de Rechts- als linkshandige schutters.

  3. Mustang Gen II | 1-4x24 FFP | Vector Optics Mustang Gen II | 1-4x24 FFP | Vector Optics

    Mustang Gen II | 1-4x24 FFP | Vector Optics

    € 240,00
    Alle leeftijden

    Mustang Gen II | 1-4x24 FFP | Vector Optics

    Hoogwaardige veelzijdigheid

    De Mustang 1-4x24 van VectorOptics is een hoogwaardige richtkijker die ontworpen is voor veelzijdigheid en optimale prestaties. Met een vergroting van 1-4x en een objectiefdiameter van 24 mm biedt deze scope een helder en scherp beeld. Dankzij de True One Power functie kun je beide ogen open houden bij 1x vergroting, wat zorgt voor snelle en nauwkeurige doelacquisitie.

    Duurzame constructie en heldere optiek

    De richtkijker heeft een 30 mm monotube constructie gemaakt van hoogwaardig 6061 aluminium voor duurzaamheid en sterkte. De optiek is volledig multi-coated voor een superieur contrast en helderheid, en het edge-to-edge beeld is kristalhelder.

    Nauwkeurige aanpassingen en optimale zichtbaarheid

    Met de First Focal Plane en het geëtste glas M-4RD MOA dradenkruis kun je nauwkeurige aanpassingen maken. De 1/2 MOA tactische verstelling met turret lock functie zorgt voor snelle en betrouwbare instellingen. Daarnaast heeft de Mustang 6 niveaus van rode verlichting voor het dradenkruis, zodat je altijd een optimaal zicht hebt, zelfs bij weinig lichtomstandigheden.

    Gemakkelijke bevestiging en extra functionaliteit

    De Mustang wordt geleverd met een 30mm one-piece picatinny mount voor eenvoudige bevestiging op je geweer. Ook inbegrepen zijn flip-up lensdoppen en een power ring lever mount voor extra gemak en functionaliteit. De richtkijker is schokbestendig, waterbestendig en volledig stikstofgevuld om beslaan van de lenzen te voorkomen.

    Betrouwbaarheid en veelzijdigheid

    Met zijn compacte formaat, lichtgewicht ontwerp en uitstekende optische prestaties is de Mustang 1-4x24 een uitstekende keuze voor jagers, schutters en sportliefhebbers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en veelzijdigheid in hun richtkijker.
  4. RAM-OPTICS 2.5-10 x 40 met Rode Laser RAM-OPTICS 2.5-10 x 40 met Rode Laser

    RAM-OPTICS 2.5-10 x 40 met Rode Laser

    € 99,95
    Alle leeftijden

    Deze compacte RAM OPTICS tactische richtkijker met laser is goed geschikt voor dichtbij mid-range schieten, met een hoge optische helderheid bij 2,5-10x keer vergroting en een 40 mm objectief diameter. Het vizier is verlicht in rood of groen en in meerdere helderheid intensiteiten voor een optimaal target beeld.
    De geïntegreerde rode laser zicht zorgt voor het snel localiseren en pointen van het doel.

    - Instelbaar oplichtend Rood en Groen kruis
    - Duurzame metalen constructie
    - Hoogwaardig optisch glas
    - Onafhankelijk geregelde laser
    - Geintegreerde mount voor snelle en veilige bevestiging aan een Picatinny of Weaver rails

    Voor de laser dienen twee LR44 batterijen te worden gebruikt.

  5. Richtkijker 4x26 ZF39 for Kar98 | S&T Richtkijker 4x26 ZF39 voor Kar98

    Richtkijker 4x26 ZF39 for Kar98 | S&T

    € 229,00
    Alle leeftijden

    Wordt meester van de precisie. met de S&T Kar98 richtkijker

    De Kar98 richtkijker 4x26 ZF39 van S&T is een hoogwaardig optisch instrument dat speciaal is ontworpen voor de Kar98 geweren. Met zijn indrukwekkende specificaties en duurzame constructie biedt deze richtkijker een ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid tijdens je schietervaring.

    Geproduceerd door S&T, staat deze richtkijker bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met een gewicht van 710 g voegt hij minimale belasting toe aan je geweer, waardoor je comfortabel en stabiel kunt richten. De combinatie van aluminium en staal in de constructie zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, terwijl de zwarte kleur een professionele uitstraling geeft.

    De Kar98 richtkijker 4x26 ZF39 is uitgerust met een kruisvormig richtpunt, wat zorgt voor nauwkeurig richten en snelle doelacquisitie. De optiek is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor een helder en scherp beeld wordt gegarandeerd. Met een lengte van 276 mm is deze richtkijker compact en gemakkelijk te hanteren.

    Of je nu een ervaren schutter bent of een beginner, de Kar98 richtkijker 4x26 ZF39 biedt je de mogelijkheid om je schietvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met zijn betrouwbare prestaties en uitstekende optiek is deze richtkijker een essentiële toevoeging aan je uitrusting. Vertrouw op de kwaliteit en nauwkeurigheid van S&T en geniet van een optimale schietervaring met de Kar98 richtkijker 4x26 ZF39.


  6. Richtkijker AGS 3-9X40 VMX Airsoft

    Richtkijker AGS 3-9X40 VMX Airsoft

    € 102,00
    Alle leeftijden

    De AGS 3-9X40 VMX Airsoft Richtkijker

    Zoek je een goede kijker voor je Airsoft Sniper of Assault Rifle dan is de AGS 3-9X40 VMX de juiste richtkijker. Deze 3-9x40 AGS richtkijker wordt geleverd met extra mounts voor bevestiging op je Picatinny en of Weaver rail (21,2mm)

    De AGS richtkijkers zijn gemaakt van de beste materialen en bestand tegen blowback van vuur en luchtdrukwapens. Met de meegeleverde mounts monteer je binnen enkele minuten een TOP richtkijker op je sniper.

     

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

6 per pagina

Artikelen 19 tot 24 van 46 in totaal

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Airsoft richtkijkers

Speel je geregeld airsoft? Dan moet je over de juiste benodigdheden beschikken. De meeste mensen die net beginnen met airsoft, kopen enkel een wapen en munitie. Er zijn echter nog genoeg andere benodigdheden die van pas komen. Airsoft richtkijkers zijn hier een goed voorbeeld van. Met behulp van zo’n richtkijker kun je een doel op grote afstand in beeld brengen. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je raak schiet. Wil je airsoft richtkijkers kopen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Shogun. Wij verkopen namelijk richtkijkers voor verschillende airsoft wapens.

Wat is een richtkijker?

Een richtkijker is een hulpmiddel dat je op jouw wapen bevestigt. Richtkijkers worden onder meer gebruikt in schietsport en jacht, maar er zijn ook airsoft richtkijkers. Deze richtkijkers zijn speciaal bedoeld voor airsoft wapens. Waarom het handig is om een richtkijker op jouw airsoft wapen te bevestigen? Omdat dit hulpmiddel over beeldvergrotende eigenschappen beschikt. Dit stelt je in staat om een doelwit op grote afstand beter in beeld te brengen. Hierdoor kun je jouw schot een stuk preciezer plaatsen en dat maakt de kans groter dat je raak schiet. Dit kan overigens alleen als je weet hoe je door een airsoft richtkijker moet kijken. Als je de richtkijker op de verkeerde manier gebruikt, is de kans op een misser groot.

Hoe werkt een richtkijker?

Heb je weleens van een richtkijker gehoord? Dan weet je mogelijk ook wel hoe je dit hulpmiddel op de juiste manier gebruikt. Toch lukt het lang niet iedereen om een doelwit op grote afstand te raken met behulp van airsoft richtkijkers. Het is namelijk belangrijk dat je op de juiste manier door de richtkijker kijkt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je de richtkijker niet te ver van je gezicht af houdt, maar ook niet te dicht bij. Omdat er verschillende soorten airsoft richtkijkers zijn en er voor iedere richtkijker een andere perfecte afstand is, moet je zelf ondervinden wat de juiste afstand is. Heb je de juist afstand gevonden? Dan lukt het je vast om doelwitten op grote afstand te raken.

Wat kenmerkt een goede richtkijker voor airsoft?

Als je al een blik op het assortiment van Shogun geworpen hebt, hoeven we je niet meer te vertellen dat je talloze airsoft richtkijkers kunt kopen. Sommige mensen kiezen er lukraak eentje uit, maar dit is niet verstandig. Het is dan immers maar de vraag of het om een goede airsoft richtkijker gaat. Wil je een airsoft richtkijker kopen? Kijk dan eerst welk type geweer je hebt. Niet alle airsoft richtkijkers zijn namelijk geschikt voor ieder airsoft wapen. Let daarnaast op het vizier van de richtkijker. Airsoft richtkijkers hebben namelijk verschillende soorten vizieren. Laat je overigens nooit te veel leiden door de prijs. Voor een goede airsoft richtkijker betaal je meer dan voor een richtkijker van mindere kwaliteit.

Richtkijkers voor airsoft kopen bij Shogun

Wil je airsoft richtkijkers kopen? Dan ben je bij Shogun aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende richtkijkers voor airsoft wapens. Bij ons kun je online airsoft richtkijkers bestellen. Hierdoor hoef je de deur niet uit om dit hulpmiddel aan te schaffen. Voeg de richtkijker die je wilt kopen toe aan jouw winkelwagentje en reken af. Shogun zorgt er vervolgens voor dat jij jouw airsoft richtkijker snel in huis hebt. Bovendien betaal je geen verzendkosten als je voor 100 euro bij ons bestelt en woonachtig bent in Nederland of België.

  • RAM
  • Buck Knives
  • Nuprol
  • ASG
  • Crosman
  • Heckler & Koch
  • Glock
  • Hatsan
  • MTech
  • G&G
  • Daisy
  • Enola Gaye
  • KWC
  • Webley & Scott
  • Classic Army
  • Valken
  • Secutor
  • WE Airsoft
  • John Lee
  • Ridgeline
  • Colt