Daisy

Daisy

Historie

Daisy is hét merk dat al 125 jaar de Amerikaanse luchtdruk markt domineert. In het begin ontwikkelde Daisy metalen windmolens en kreeg iedereen die een windmolen bestelde een gratis Daisy BB geweer erbij. Deze BB geweren werden zo populair dat Daisy al snel stopte met het produceren van de windmolens en zich volledig ging focussen op de productie van kwalitatieve BB geweren. Met de stijgende verkoop van de BB geweren besloot Daisy ook verantwoordelijkheid te nemen voor het veilig opleiden van de jeugd, Daisy had als doel de jeugd voor te bereiden op het schieten met echte vuurwapens. Er werden evenementen en trainingen georganiseerd waar alle veiligheidsregels en de juiste technieken werden uitgelegd, hierdoor leerde kinderen de juiste manier van omgaan met een wapen. Als je vandaag de dag aan een Amerikaan vraagt hoe hij heeft leren schieten heb je 99% kans dat hij antwoordt met: "With a Daisy, of course". Het meest bekende en legendarische model de Red Ryder van Daisy, gebaseerd op een populair stripverhaal, is nog steeds in productie.

Ontwikkeling luchtdrukwapens

Tegenwoordig ontwikkelt Daisy ook krachtigere instapmodellen voor volwassenen; de PowerLine modellen. Vanwege de lagere kosten en de minder strenge veiligheidsvoorschriften worden deze luchtdrukwapens veel gebruikt om te oefenen met schieten in plaats van echte vuurwapens. Naast de instapmodellen heeft Daisy inmiddels ook het professionele sportveld betreed met een nieuwe reeks Avanti modellen. Deze modellen zijn speciaal ontwikkeld voor wedstrijden en toernooien maar worden ook gebruikt voor drill oefeningen in het Amerikaanse leger. Als je dus nog op zoek bent naar een betrouwbaar en goed merk voor een luchtbuks, dan ben je bij Daisy zeker aan het juiste adres!

Bestel je eigen Daisy luchtbuks nu hier!

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

5 artikel(en)

 1. Daisy Buck luchtbuks Daisy Buck luchtbuks

  Daisy Buck luchtbuks

  € 59,95
  Legitimatie

  Daisy Buck luchtbuks

  De Daisy Buck is een ideale luchtbuks voor jonge schutters. Door de kortere lengte en het lichte gewicht is deze luchtbuks makkelijk te hanteren. De Daisy buck 
  heeft een zogenaamde "Winchester Cowboy Look"

  Met deze luchtbuks kunnen stalen BB's worden gebruikt. Met de "lever" hendel kan de buks gespannen worden. De Buck heeft een magazijn voor 400 BB's

   

 2. Daisy Powerline 35 luchtbuks Daisy Powerline 35 luchtbuks
 3. Deal
  Daisy Buck Little Cowboy Package Daisy Buck Little Cowboy Package

  Daisy Buck Little Cowboy Package

  Normale prijs: 96.8000 € 96,80

  Aanbiedingsprijs: € 89,95

  Legitimatie

  De Daisy Buck is een ideale luchtbuks voor jonge schutters. Door de kortere lengte en het lichte gewicht is deze luchtbuks makkelijk te hanteren. De Daisy buck heeft een zogenaamde "Winchester Cowboy Look"

   

 4. Daisy Powerline 880 luchtbuks houtkleur

  Daisy Powerline 880 luchtbuks houtkleur

  € 99,00
  Legitimatie

  Daisy 880 luchtbuks met richtkijker

  Een leuke en makkelijke luchtbuks voor de recreatieve schutter. De Daisy 880 luchtbuks schiet pellets en stalen BB's. De kolf is gemaakt van sterk houtkleurig kunstof. Het magazijn is geschikt voor maximaal 50 BB's. Wanneer de spanbeugel naar voren en achteren wordt bewogen wordt automatisch een BB uit het magazijn geladen en is de Daisy 880 klaar voor het schot. Pomp de luchtbuks 3x voor indoor schieten of maximaal 10x
  om de maximale power te halen. Pomp nooit meer dan 10x, dit kan onherstelbare schade veroorzaken!
  De 4 x 15 richtkijker voorzien van een dradenkruis helpt je bij beter mikken op grotere afstand.

  Deze luchtbuks is geschikt in alle omstandigheden en gebruikers vriendelijk voor jonge schutters. De Daisy kan met weinig kracht opgepompt worden. Omdat met het pompen de kracht van de luchtbuks bepaald kan worden is deze luchtbuks ook geschikt om binnen te schieten of in een kleinere tuin.

 5. Daisy Powerline 901 luchtbuks Daisy Powerline 901 luchtbuks

  Daisy Powerline 901 luchtbuks

  € 109,95
  Legitimatie

  Daisy 901 pompbuks 

  De Daisy powerline 901 heeft een sterke kunststof kolf en een stalen loop. Dit slanke multi-pomp geweer schiet zowel stalen BB's als loden kogeltjes (diabolo of pellets).
  De 901 is voorzien van een instelbare keep en een luminerende korrel waardoor het richten een koud kunstje is. Met een schietsnelheid van 750 fps is de 901 multi-pomp geschikt voor langere afstanden.

  Door het unieke multi-pomp systeem kan met de Daisy 901 de schietkracht eenvoudig gereguleerd worden, mider pompen betekent minder kracht. Hiermee is de 901 ook geschikt voor kortere afstanden in de kleinere tuin!

  Het handige magazijn heeft ruimte voor 50 BB's, en aan de bovenkant van het geweer is de mogelijkheid voor het monteren van een richtkijker. Met de Daisy 901 heb je veel mogelijkheden voor een lage prijs.

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

5 artikel(en)

 • RAM
 • Buck Knives
 • Nuprol
 • ASG
 • Crosman
 • Heckler & Koch
 • Glock
 • Hatsan
 • MTech
 • G&G
 • Daisy
 • Enola Gaye
 • KWC
 • Webley & Scott
 • Classic Army
 • Valken
 • Secutor
 • WE Airsoft
 • John Lee