John Lee Katana

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

Artikelen 25 tot 36 van 41 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. John Lee Musashi Ichi Wakizashi John Lee Musashi Ichi Wakizashi

    John Lee Musashi Ichi Wakizashi

    € 124,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Wakizashi van John Lee- Het blad van de Wakizashi is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele dubbele ring vorm.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden. - Lemmetlengte 54 cm tot Tsuba- Totale lengte zonder schede 76 cm- Greep lengte 22 cm- Gewicht zonder schede 800 gramDe Wakizashi wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert.De Wakizashi wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
  2. John Lee Golden Flower Wakizashi John Lee Golden Flower Wakizashi

    John Lee Golden Flower Wakizashi

    € 265,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Wakizashi van John Lee- Het blad van de Wakizashi is met de hand gesmeed, 12x gevouwen en heeft een pachtige damast structuuren van gehard koolstofstaal.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De bijzonder mooie tsuba van zink-aluminium-brons met goudverf accenten moet gemaakt zijn door een meester in de 18e eeuw, om dat hij niet gesigneerd is gevonden is hij bij naam niet bekend.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.
  3. John Lee Golden Flower Tanto John Lee Golden Flower Tanto

    John Lee Golden Flower Tanto

    € 179,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai tanto van John Lee- Het blad van de Tanto is met de hand gesmeed, 12x gevouwen en heeft een pachtige damast structuuren van gehard koolstofstaal.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De bijzonder mooie tsuba van zink-aluminium-brons met goudverf accenten moet gemaakt zijn door een meester in de 18e eeuw, om dat hij niet gesigneerd is gevonden is hij bij naam niet bekend.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden. - Lemmetlengte 26.5 cm tot Tsuba- Totale lengte zonder schede 41 cm- Greep lengte 14 cm- Gewicht zonder schede 400 gram- Gewicht met schede 590 gramDe Tanto wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert.De Tanto wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief
  4. John Lee Aikuchi Tanto John Lee Aikuchi Tanto

    John Lee Aikuchi Tanto

    € 128,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai tanto van John Lee- Het blad van de Tanto is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.
  5. John Lee Musashi Ichi Tanto John Lee Musashi Ichi Tanto

    John Lee Musashi Ichi Tanto

    € 124,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai tanto van John Lee- Het blad van de Tanto is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele dubbele ring vorm.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.
  6. John Lee Noh Katana John Lee Noh Katana

    John Lee Noh Katana

    € 214,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Katana van John Lee- Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van gehard koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van rood katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van gietijzer en heeft traditionele Noh-figuren.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke rood gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.
  7. John Lee Imori Katana John Lee Imori Katana

    John Lee Imori Katana

    € 169,00
    Minimaal 18+
    Hand gesmeed Samurai zwaard uit de Forged Line collectie van John Lee.De Forged Line omvat alle instap modellen. De scherpe lemmets zijn gemaakt van met de hand gesmeed, gehard 1045 koolstofstaal met ingebouwde Hamon-lijn voor een zeer authentieke uitstraling.- Lemmetlengte 71 cm tot Tsuba- Totale lengte zonder schede 100 cm- Greep lengte 28.5 cm- Gewicht zonder schede 1300 gram- Gewicht met schede 1500 gramDe Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert.De Katana wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
  8. John Lee Fujisan Katana John Lee Fujisan Katana

    John Lee Fujisan Katana

    € 299,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Katana van John Lee- Het blad van de Katana is met de hand gesmeed, 12x gevouwen en heeft een pachtige damast structuuren van gehard koolstofstaal.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De bijzonder mooie vierkante tsuba van zink-aluminium heeft de afbeelding van de heilige Fujisan berg.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.
  9. John Lee Kei-Ben Iaito Katana John Lee Kei-Ben Iaito Katana

    John Lee Kei-Ben Iaito Katana

    € 209,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Katana van John Lee- Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van 420 roestwerend staal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is niet geslepen, ook de punt is stomp.- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van beige katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van gietijzer in een traditionele vorm.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.
  10. John Lee Hannya Katana John Lee Hannya Katana

    John Lee Hannya Katana

    € 479,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Katana van John LeeKatana voor de tameshigiri. (Snijtest) - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van gehard 1095 koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Rockwell hardheid 60 HRC - 40 HRC- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van verbronsd gietijzer in een traditionele draken vorm.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.Lemmetlengte 75 cm tot Tsuba- Totale lengte zonder schede 108 cm- Greep lengte 32 cm- Gewicht zonder schede 1200 gramDe Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert.De Katana wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
  11. John Lee Practical Katana John Lee Practical Katana

    John Lee Practical Katana

    € 299,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Katana van John LeeHet instapmodel voor de tameshigiri. (Snijtest) - Het blad van de Katana is met de hand gesmeed en van gehard 1095 koolstofstaal in de traditionele manier met een fijne Hamonlinie.- Rockwell hardheid 60 HRC - 40 HRC- Het blad met Bo-Hi (kanaal) is scherp geslepen. (Dit realiseert een vermindering van het gewicht.)- De handgreep (tsuka) is hout bedekt met echte vis (rog) huid (Same). - De gripwikkeling (tsuka-Ito) is gemaakt van zwart katoen en geplaatst op een traditionele wijze.- In de greep zitten twee Menukis (borg pennen)- De Tsuba is gemaakt van verbronsd gietijzer in een traditionele draken vorm.- De schede (saya) is gemaakt van hout welke zwart gelakt is.- De Habaki is gemaakt van messing.- Gemaakt naar museum voorbeelden.Lemmetlengte 74.5 cm tot Tsuba- Totale lengte zonder schede 104.5 cm- Greep lengte 30 cm- Gewicht zonder schede 1190 gramDe Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert.De Katana wordt geleverd in een katoenen doek en houten kist met bloemmotief.
  12. John Lee Ten Kei Katana John Lee Ten Kei Katana

    John Lee Ten Kei Katana

    € 769,00
    Minimaal 18+
    Handgesmede Samurai Katana van John LeeDetails :- Lemmet lengte 71 cm tot Tsuba- Totale lengte zonder schede 100 cm- Greep lengte 29 cm- Gewicht zonder schede 1000 gram- Gewicht met schede 1300 gramDe Katana wordt geleverd met een certificaat dat de echtheid garandeert.De Katana wordt geleverd in een katoenen doek, houten kist en een tafeldisplay.
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12 per pagina

Artikelen 25 tot 36 van 41 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • RAM
  • Buck Knives
  • Nuprol
  • ASG
  • Crosman
  • Heckler & Koch
  • Glock
  • Hatsan
  • MTech
  • G&G
  • Daisy
  • Enola Gaye
  • KWC
  • Webley & Scott
  • Classic Army
  • Valken
  • Secutor
  • WE Airsoft
  • John Lee
  • Ridgeline
  • Colt