SHOGUN gaat verhuizen naar Purmerend!

Een mooie presentatie van onze producten is wat SHOGUN graag wil laten zien aan onze klanten. De afgelopen jaren is het assortiment van Airsoft, Luchtbuksen maar ook van de Handbogen en Kruisbogen ontzettend gegroeid. Het huidige assortiment past niet meer in de huidige showroom. SHOGUN heeft een mooie nieuwe locatie gevonden in Purmerend aan het Netwerk 75. 

shogun-winkel-purmerend

Op ons nieuwe terrein van 3300m2 hebben we 1470m2 Schiet en Outdoor plezier en ruime parkeergelegenheid. In de nieuwe winkel hebben wij op de begane grond een afdeling Airsoft, Luchtbuksen en Outdoor. Op de 1e etage overheidsuitrustingen voor nood en hulpdiensten en de vuurwapenkamer. 

Door de groei van ons assortiment was de oude showroom niet meer toereikend om alle producten te presenteren. In onze nieuwe winkel zal ons assortiment voor Airsoft, Luchtbuksen en vuurwapens verder uitgebreid worden.
Op maandag 6 Juni openen wij voor het eerst onze deuren in Purmerend. Onze openingstijden blijven de eerste periode hetzelfde, maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00uur en zaterdags van 10:00 tot 16:00uur.

Ons nieuwe adres in Purmerend;

SHOGUN
Netwerk 75 - 77
1446 WS  Purmerend

De navigatie stuurt je makkelijk tot op ons parkeerterrein. Vanaf de A7 is het slechts 5 minuten naar het Netwerk 75.